Om oss

Din rådgivare av telekomlösningar

Telekonsulterna är oberoende konsultföretag inom Telekom som jobbar med företag över hela Sverige. Vi hjälper våra kunder inom näringsliv och samhälle att nå sina affärsmål genom att skapa besparingar via upphandling av tekniklösningar, till att förbättra den dagliga driften och hanteringen av företagets Telekommunikation.

 

 

David Westberg, VD

David har lång erfarenhet inom branschen och har arbetat med både stora och små företag. Hans lyhördhet och flexibilitet har gjort honom till en framgångsrik och uppskattad person.

David drivs av möten med människor, deras verksamheter och utmaningen att alltid hitta den rätta och mest effektiva lösningen för alla verksamheter, stora som små.

E-post: [email protected]
Telefon: 010-177 55 40

Skapa intäkter till er förening med hjälp av Förenad Support kostnadsfria tjänst. Vi hjälper föreningar, privatpersoner och företag. Förenad Support är en del av Telekonsulterna som är ett telekom-företag som brinner för telekom och sport/föreningsliv! Att supporta är enkelt och går till så att varje gång du inhandlar telekom tjänster av Telekonsulterna så skänker vi 10% av vår vinst till den förening som du vill supporta!
Besök vår hemsida

Vi kan telefoni, kontakta oss för en inledande kostnadsfri rådgivning.

 

Telefon: 010-177 55 40

Mail: [email protected]