Information om yrket

Telekonsulterna är en telemarketing förening som tar åt sig uppdrag från både företag och föreningar.

För oss är det viktigt att skapa bra och hållbara relationer med våra uppdragsgivare, och kvalité är en självklarhet på en allt mer konkurrens utsatt marknad.

Vi har idag arbete utlagt i Hallsberg, Kungsör och Norberg och kan erbjuda sysselsättning både på dag och kvällstid för dig som vill jobba i branschen.

Att arbeta med telefonen kan vara väldigt stimulerande och kräver ingen tidigare erfarenhet. Bara du är utåtriktad och kan uttrycka dig väl i det svenska språket, så finns det stora chanser för dig att lyckas väl. Du som söker bör vara 30år +

Arbetstider dagtid: 8:00 - 17:00 måndag till fredag. "Det är en merit om du har arbetat med försäljning mot företag tidigare"

Arbetstider kvällstid: 15:00 - 21:00 söndag till torsdag.

Lön: Timlön och provision.

Såhär enkelt är det att söka:

--> Skicka in en intresseanmälan, en kortfattad beskrivning av dig och vad du tidigare sysslat med. OBS! Glöm inte att skriva med adress och telefonnummer.
--> Efter informationen kommer vi att göra en anställningsintervju med dig där du också kan ställa frågor.
-->Du blir sedan kallad till en testdag där du får prova på arbetet under några timmar
--> Bestämmer vi oss för att fortsätta tillsammans kommer du att få en tredagars obligatorisk utbildning på vårt utbildningscenter i Norberg. Övernattning sker på orten och bekostas av företaget.
-->Efter godkänd och genomförd utbildning startar du ditt arbete omgående.

Skicka din ansökan till:

Telekonsulterna
Box 96
738 22 Norberg